Första dagen på jobbet

Det gick hur bra som helst att jobba, och restaurangen var riktigt fräsch och snygg! De ska tydligen ha Visbys fräschaste pizzor, och det tvivlar jag inte en sekund på. Det var ett helskönt gäng som jobbade där, shit vad jag kommer trivas! Tjejen jag jobbade med hela dagen, chefens fru, var hur sjysst som helst, och vi funkade verkligen bra ihop. Efter jobbet blev jag hembjuden till dem på en kopp té, trevligt!

När jag kom hem var mitt rum lite ommöblerat, och sedan ser jag en liten lapp på sängen: Bredband inkopplat, bordet flyttat pga kabeln. / Evor. Så Jäkla gulligt! Men bredbandet fungerade inte riktigt, så jag lånar fortfarande deras dator, men det fixar sig nog snart!

Jag undrar hur jag kan ha sån flyt, det här kommer bli den bästa sommaren ever! Jag väntar bara på att bli nerslagen på gatan eller att cykeln ska bli snodd eller nått, för det här känns ju alldeles för enkelt!

Foto: Emelie Persson
Inte mycket folk i Visby, ännu

Foto: Emelie Persson
Watski 2 Star baltic – Starten har gått ute på havet

Foto: Emelie Persson 

Foto: Emelie Persson

Share

0 thoughts on “Första dagen på jobbet

  1. Hej Mli, Roligt att läsa din blogg samt att allt fungerar så bra för dig, det är bara att gratulera.
    Roligt att du fick med om seglingen
    Kram
    Pappa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *