Lassie påkörd

Foto: Emelie Persson
Visby idag

Ledig dag idag. Trots att jag haft väldigt mycket otur så har jag ändå haft lite flyt. Även fast det varit lite jobbigt det här med jobb så är jag ändå glad för att jag hamnat på de ställen jag hamnat på, för jag har verkligen träffat sjyssta människor! Och idag var jag på en arbetsintervju, så jag kanske hamnar på ett annat ställe igen… Haha folk måste tro att jag är värsta vel-pelle, men jag vill bara trivas och ha en bra sommar.

Det börjar ialla fall närma sig midsommar med stormsteg, och då kommer det vara smockat med folk här i Visby. Ska bli skönt att kunna gå nere i hamnen och titta på alla slags möjliga olika båtar, och folk!

Min syrras häst, Lassie, har blivit påkörd av en bil där hemma, när hon slängde av Chrisse och flydde hem i all värdens fart och passerade stora vägen… Jag hoppas hon blir bra snart, och inte får några större men i framtiden.

Share

22 thoughts on “Lassie påkörd

  1. Ja, det är en väldigt fin tillställning, med vett o etikett i massor. Googla det på nätet får du se. Fast den blir mer avslappnade ju mer kvällen lider fram och i takt med vin o drinkar!

    Obs! Ha en liten kuvert väska, absolut ingen stor och gärna handskar! Sätt upp håret oxå!

    Lycka till!

  2. Tack 🙂 Känns jättejobbigt just nu, även omdet gått väldigt bra med tanke på hur det kunde ha gått så är det ju inte bra… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *