Medellins uteliv: stora rumpor, hatt-barer och för många shots

Medellin var inte bara en cool stad, den erbjöd galen fest också. Det fanns sjukt sköna barer överallt i reggae stil. Ett barområde låg vid en flod där vi satt ute på stubbar, det påminde väldigt mycket om Klubb Blå i Oslo för den som varit där. Vi tillbringade kanske lite väl mycket tid på alla shot-barer. Sista kvällen lyckades vi hamna på den ena hatt-baren efter den andra. Det var som om vi var i Alice i underlandet! Jag vet inte var alla hattar kom ifrån, eller hur många olika hattar jag hade på mig den kvällen.
Kvinnorna är väldigt vackra i Medellin, väldigt modemedvetna och bara allmänt snygga. Vid 17 års ålder har många av tjejerna redan gjort någon form av plastikoperation. Var och varannan har inlägg i både rumpa och bröst. När vi väl började tänka på det, så kunde vi inte sluta stirra på alla putande rumpor som gick omkring. Till och med skyltdockorna har gigantiska rumpor.
Alla gringos (spanska för utlänning) var helt galna efter dessa vackra kvinnor. Fick de någon på kroken väntade sms med tecknade hjärtan i överflöd. En kille visade oss deras sms konversation och den var ganska sjuk, bara en massa änglar, hjärtan och pussmunnar efter bara en kväll.

En av bargatorna dagtid


Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *