Hitta den billigaste hyrbilen för resan!

Vi hyrde bil i Kanada och körde från Banff till Big White i snö-kaos. Lastbilarna körde i diket titt som tätt.

 

Detta inlägg presenteras i samarbete med biluthyrning.nu

 

Visste ni att det finns prisjämförelse-sidor även för hyrbilar? Jag visste faktiskt inte det, eller jag har nog inte tänkt på det tidigare. De gånger jag har hyrt bil har jag gått in på en eller två sidor och jämfört själv, det är ju riktigt tråkigt att kolla upp sådan information. Man vill helst göra det så snabbt som möjligt och hitta det billigaste som finns.

 

Visste ni dessutom att det oftast är billigare att hyra bil via nätet än att ringa och boka? Det är också oftast alltid billigast att boka så tidigt som möjligt, 2-4 månader i förväg. På biluthyrning.nu kan man hitta hyrbilar över hela världen. Man söker efter ort eller flygplats och väljer vilken destination man ska till. De tar fram prisjämförelser från kända företag som Avis, Europcar, Budget, Hertz och Sixt, men även från små lokala företag. 

 

p8050495_50313882e087c3081b005b80
När vi var i Danmark hyrde vi denna bil, lilla Fia kallade vi den. Så liten, men ändå lyckades vi sova i den en natt! 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *