Bröllop i Visby – Herr och fru Pellbring

Min fina vän Emma har funnit lyckan med Pelle och de bjöd på en stordådad dag som vi sent kommer glömma! Jag är så glad att jag fick vara med, och varför vi har tappat kontakten på senare tid vet jag inte, men en sak vet jag, och det är att jag har saknat henne massor och jag får se till att komma till Göteborg lite oftare!

Så mycket som vi har gjort tillsammans, vi har bott ihop i 1,5 år först i Oslo, sen Magaluf och tillsist i alperna. Vi träffades på Gotland när jag jobbade på Gotland för 8 år (!!) sedan. Hon har bidragit till så mycket skratt och galna saker under den tiden, hon är en tjej som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Och vilken fin man, underbara vänner och fantastisk familj hon har. Jag blir tårögd när jag tänker på all den kärlek som kretsar kring de här människorna.

Jag önskar er all lycka Emma och Pelle, fortsätt sprida glädje så som ni gör! Ni är helt otroliga! <3

(Tog min lilla spegellösa kamera som inte är min bästa vän, så här kommer lite ofokuserade bilder. Lättare att skylla på kameran, men egentligen var det jag som var ofokuserad. Brudparet var ju så galet jäkla snygga så jag kunde ju inte sluta glo på dem och jag ville se dem live, så kameran fick inte vara med så mycket.)Hur liten är världen när min klasskompis Lilian är tillsammans med Emmas kusin och kommer på samma bröllop iklädd samma färgskala? Haha så sjukt!


Jag bodde på Visby fängelse

Det har varit så kasst väder senaste tiden. Men bröllopsdagen till ära kom sommaren tillbaka och morgonen bjöd på dramatisk dimma. Titta, här är hon. Den roligaste och galnaste tjej jag känner. <3

Share

2 thoughts on “Bröllop i Visby – Herr och fru Pellbring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *