Snart bär det av!

Imorgon vid den här tiden sitter jag på färjan på väg till Visby, lär bli en härlig resa med tanke på vädret! Nu är det bara att se till så att allt är med, mycket packning blir det! Bilen har jag sålt så jag får klara mig med cykeln, och jag är riktigt taggad för att cykla runt till en massa fina ställen. Åh det kommer bli så bra, jag är verkligen peppad!

Vi ses på Gotland i sommar!

Share

20 thoughts on “Snart bär det av!

  1. haha ja vet skitäcklig! =S haha ne jag vet inte heller, men den är ju inte på riktigt.Det är photoshoppad. men riktigt ful är den hur som hellst! =)

  2. Btw, hdr är enkelt sagt när man ljusar upp dom ljusa partierna i en bild för att få ett resultat som ser lite 3d tecknat ut =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *