Sugen på Kanadapuder?

Någon annan som också tyckte att snön försvann lite väl snabbt här i Stockholm? Det är inte för sent att dra till Kanada, säsongen håller på ända in på slutet av maj. Och där finns det gott om snö!

» INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR. LÄS MER HÄR«

Jag vill tipsa om ett enkelt sätt att skaffa sig jobb på skidorten Panorama. Den 6:e februari finns det möjlighet för arbetsintervjuer i Sickla. Folk från skidorten kommer vara tillgängliga via Skype och de kommer tillsätta 30 positioner. Det enda du måste göra är att boka upp en intervjutid innan mässan den 6:e februari. Gå in här för att göra det och läsa mer! Lycka till!
Vill du inte söka jobb i just Panorama så kommer det finnas andra jobb att söka på plats, till exempel för Australien och Storbrittanien, och det kommer finnas massor med information om att jobba och resa i de länderna och om att volontärarbeta i Asien, Sydamerika och Afrika. Missa inte Goxplore day i Sickla den 6:e februari!

Over 4000 ft vertical and ski in ski out accommodation. #PureCanada.

Publicerat av Panorama Mountain Resort den 27 december 2015


Vackra Banff
Snöööö
Några vändor i skogen hinner man med under lunchen när man jobbar som liftvakt.
Vänner för livet
Lift-kollegorna haha
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *