Gott Nytt År!

Nu är det fullt ös resten av helgen så ni kommer inte höra av mig förrän i början på januari nästa år. Därför vill jag passa på att önska er ett Gott nytt år redan nu. Det kommer vara kalabalik i Hemsedal nu och imorgon kommer jag korka upp allt för många champagneflaskor på Fjellbekk, för att inte tala om vad som kommer hända i restaurangen… Ja, vi får väl se hur det här går, men folk kommer det att bli!

De senaste två dagarna i backen har varit riktigt nice! Bra väder, helt ok med snö och mina spagetti ben börjar få musklerna tillbaka. Dessutom har jag träningsverk i armarna för tallrikarna på jobbet är sjukt tunga att bära och silverbesticken väger bly, och vi springer upp och ned för trappor konstant. Men då kanske jag blir lite fit den här säsongen istället för att lägga på mig allt för många öl!
Gott Nytt År på er alla!
Hoppas ni firar ordentligt då en annan kommer jobba både nyår och bransjenyår!
Share

0 thoughts on “Gott Nytt År!

  1. GOTT NYTT ÅR och lycka till med jobbet. Mamma sa det var lite rörigt för dig att hoppa från olika ställen inom restaurangen men du klarar det !!! De har varit hos oss (mor, far, Oscar och Chips) en kväll och Annika och Anders var här häromdagen. Vi stannar hemma resten av helgerna, Lena kommer kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *