Tacksam!

Mitt liv har varit lite smått hysteriskt ett tag. Jag har börjat plugga på heltid, jag jobbar fortfarande på Erik Olsson, jag har haft egna fotojobb och jag har fått tillträde till min lägenhet som jag renoverat de restrerande timmarna på dygnet. Heeelt galet har det varit, men tack vare familj, vänner och en sjukt bra klass så känner jag mig riktigt nöjd med mitt liv just nu. Det är bara så himla bra, jag är påväg någonstans, men jag har en fast punkt och kan leva ett normalt liv. Jag jobbar och pluggar med det jag tycker är allra roligast och jag trivs redan i min halvklara lya i Sundbyberg som är som en mysig småstad i storstan. 
 
Efter allt slit och en välförtjänt fredags/födelsedags-öl blev jag bortrövad av underbara Jossan och Bella. Jag hade ingen aning om vart vi var på väg tills vi gick av i Globen och möttes av färgglada Emelie i en t-shirt med texten: the Color run på. Där stod jag i mina vanliga kläder och sneakers, mot Emelie som hade en påse fullproppad av olika nyonfärger. Jag hade precis hunnit få det någorlunda beboligt i lägenheten precis innan helgen, så träningskläder var inget jag hade prioriterat att packa med hemifrån. Tur att jag kunde ha Emelies kläder och tre nummer för stora skor! Så vi kladdade in oss i färg och tryckte i oss en burgare precis innan start. Men det gick riktigt bra, det kändes inte som 5 km! Och det var riktigt skönt att få tvätta av sig och basta efteråt. Tack tjejer för en oförglömlig dag! Ni är helt fantastiska! Helgen fortsatte lika bra med kräftskiva och röj i Sundbyberg, riktigt bra kväll!
 
 
SÅ tacksam är jag för mina vänner och mina föräldrar som hjälp mig att pussla ihop lägenheten. Den här helgen kommer jag leva länge på! Ni är bäst helt enkelt! <3
 
Snodde bilder från Bella och Jossan
 
Share

0 thoughts on “Tacksam!

  1. Hittade precis till din blogg. Jag går sista året på gymnasiet just nu och tankarna flyger konstant över vad jag ska göra när jag tagit studenten. Din blogg är inspirerande och jag kommer följa den framöver. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *