Klarturkost vatten på de vita stränderna i Cancun

Yucatan halvön i Mexiko är en av de mest populära strandresmålen i Nordamerika, så det är perfekt för alla som bara vill koppla av på sina resor. Här finns några av världens bästa stränder, från den stora gyllene sanden Playa Delfines till Playa Chac Mool och Playa Norte (North Beach). Vi spenderade vårt sista dygn på vår Latinamerikaresa i Cancun. Vattnet var sjukt fint i Cancun, mycket klarare och blåare än i Playa del Carmen. Stränderna var finare också. Men vad hände med vädret? Det blev jätte kallt och helt plötsligt. Nordliga vindar svepte in över halvön så vi gick runt och frös. Vi räddade oss i ett shoppingcenter där det till och med var varmare trots AC. Där shoppade vi souvenirer. Vi har inte haft möjlighet att köpa med oss grejer i våra backpacks under resan, så Mexico fick stå för hela resans souvenirer. Sista dagen var som en svensk sommardag och reseångesten började tränga sig på. Det som återstod på resan var flygresan hem igen. Att komma hem till ett slaskigt Sverige kändes ganska främmande, men wow, vilken resa vi haft!

Cancun Mexico


Cancun Mexico


Cancun Mexico

Cancun Mexico


Cancun Mexico

Cancun Mexico


Cancun Mexico

Cancun Mexico


Cancun Mexico


Cancun Mexico


Cancun Mexico


Cancun Mexico


Cancun Mexico


Cancun Mexico

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *