Fira ett färgglatt nyår på stranden i Puerto Viejo

Det nya året firades in på stranden på Puerto Viejo med eldshower och live reggaeband. Det var härlig stämning och en annorlunda upplelse att fira in det nya året med sand mellan tårna och en tropisk vind som svepte igenom håret. Se upp för raketerna! Folk var ganska galna när de sköt iväg dem i folkmassorna, vi var nära på att få några i ansiktet.

Det är härliga vibes här i Puerto Viejo. Barerna är färgglada och spelar reggae. Surfkillarna är snygga och rastakillarna är underhållande haha. Läs mer om våra upplevelser av att bo på vårt udda hostel: Rastafarikultur i Puerto Viejo – om att bo på hostel med mycket droger. 
Share

0 thoughts on “Fira ett färgglatt nyår på stranden i Puerto Viejo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *