Fira jul på Bocas del Toro

God jul på er alla! Trots att vi har semester så är tid inget vi har något överflöd av. Det är full rulle hela tiden. Vi är konstant trötta – att planera resor och ta reda på vad vi ska göra på dagarna är lite som vårt ”jobb”. Det låter kanske konstigt men du som också är ute och reser mycket kanske förstår vad jag menar?

Det är allmänt dyrt att vara i Bocas del Toro under julen. Alla billiga hostel är fullbokade och vi betalar just nu $18 per natt för vårt hostel vilket är väldigt i överkant. Lite juldekoration finns det, men det är svårt att få julkänsla i ett tropiskt land! Brorsan tog med lussebullar från Sverige (!!!), Marabou choklad, pepparkakor och algrens bilar så vi kunde festa till det med lite gamla svenska traditioner. Han tog också med sig några påsar med saffran så jag bakade ihop en saffranskladdkaka – svingott!

 
Saffranskaka gjord i mikrovågsugn – det funkade!


Share

0 thoughts on “Fira jul på Bocas del Toro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *