Resan till Syd-, och Centralamerika är nu bokad!

Nu äntligen är det bokat! Fröknarna Persson är inte så bra på att planera så vi har bara skjutit upp det hela tiden, vi har inte haft en aning om var vi ska börja och hur vi ska resa osv. Inte så lätt heller när andra halvan befinner sig i Kanada och man får skypa mitt i nätterna… Men om en dryg månad ses vi igen!!!
 
Vi kommer sammanstrålas i Santa Cruz som ligger i Bolivia och sedan har vi bara lite flummiga halvplaner på hur vi ska åka vidare. Men vi kommer flyga direkt från Santa Cruz ned till Sucre och sedan dra ut i saltöknen Salar de Uyuni.
 
Sedan drar vi upp till La Paz, kollar in Titacanasjön och far vidare mot Macchu Picchu, som man tydligen ska boka ett halvår i förväg så vi får väl flyga lyftballong till den där heliga staden.
 
Det ska finnas sandboarding i Peru så det lär vi ju göra, hänga lite i Lima och sedan dra upp mot Ecuador och Galapagosöarna. Vad jag har läst så är det valhaj-säsong när vi är där. ASSÅ!!!!!! Det är en dröm att få dyka med en sån! Så jäääävla coolt, jag ska väl inte ha för höga förhoppningar men aaaaaaaah! 
 
Vi lär ju dra in i Colombia också där man tydligen kan simma med rosa (!) delfiner, och någonstans drar vi väl in i regnskogen och utsätter oss för Malaria. 
 
Sen upp till Panama och vidare till Costa Rica med massa surf, och så får vi väl se hur mycket tid vi har kvar men det vore även coolt att se Belize och Honduras bland annat. 
 
Jag borde väl fortsätta läsa på om vad vi ska göra under resan, men är det någon här som har något tips på vad vi absolut inte får missa, skriv! 
 
Det här kommer bli grymt, och det är bara en månad kvar yeeeey!
 
 
 
Saltöknen i Bolivia
 
Om jag får simma med en valhaj…. aaaah!!!
 
Machu Picchu
Rosa delfiner, jag visste inte att det fanns? Flamingos ja, men delfiner?
 
 
 

Share

0 thoughts on “Resan till Syd-, och Centralamerika är nu bokad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *