Nu har vi blivit galna!

Forlat allihopa, men det finns inte tid just nu for att blogga! Har hur mycket grymma bilder som helst att lagga ut, men jag hinner inte med det nu. Vi hade en sjukt grym tur i Whitsundays, helt amazing! Jag berattar allt nar jag far tid, men kan ju namna att vi simmade med en hel del skoldpaddor och nemofiskar! Underbart!

Nu har vi bokat resan vidare, sa vi aker till Magnetic Island imorgon och bor dar i tva natter, efter det blir det tva natter i Mission Beach och sedan drar vi till Cairns typ 6 natter och sedan bar det av till… babababam New Zeeland! Dar spenderar vi en manad, och den tredje maj flyger vi till Fiji och har tva veckor runt oarna dar. Sedan flyger vi till Melbourne, och da har det redan blivit mitten pa Maj! Ni tycker val vi ar konstiga dar hemma, men vi lever livet och pengarna racker ett tag till sa varfor jobba nu? Vi far val hitta oss nagot jobb i Melbourne nar vi kommer dit!

Nu ska vi ut pa afterparty med ganget fran Whitsundays, det kommer bli galet! Ha det bra sa lange!

Share

0 thoughts on “Nu har vi blivit galna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *