Downhill i Åre

Sista dagen i Åre tillbringades på cykel. För första gången var det dags att testa på Downhill, och jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig men det var sjuuukt roligt! Jag kommer lätta göra det igen! Grabbarna var ju liiite snabbare än mig men jag kämpade på och flög över hopp och körde ned för en svinläskig brant. Hade det inte varit för att kroppen dog hade jag gärna kört några rundor till, men mina händer gjorde så jäääkla ont och benen var rätt möra dem med.
Asså vilken bra helg! Jag är fan rätt sugen på att bo i Åre, det är ju stööört nice på sommaren med! Så mycket att göra och så skönt folk som alla är så aktiva. Och så vackert! En helg var helt klart för kort!
Bilden gör inte rättvisa! Det var cp läskigt att åka ned härifrån, det var brant och massa läskig sten. Men jag klarade det wohoop! 
Det var så sjukt fint att cykla från kabinen, så himla fint att jag tog 500 bilder på mina ben. Bra va? Rätt besviken men aja! 
Share

0 thoughts on “Downhill i Åre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *