Springtime!

Åh nu är det verkligen vår, sååå himla nice! Jag och brush drog ut på longboard trip idag i solen, körde väl en 6 km i alla fall men sen höll Chips på att storkna. Satan vad han sprang. Det är mycket jag ska lära mig just nu känner jag, det är longboard, det är bildbehandling, det är foto, det är kitesurfing och ikväll ska jag börja nytt jobb. Och så skulle jag ju testa att fota lite med lång slutartid så att det blev lite fartbilder på longboarden, första gången jag testar det och det var ju inte det lättaste. Bilderna kanske blev lite vääl fartiga då, inte så mycket skärpa heller men aja, I’m leraning! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Asså svettigt blev det, och nu är det VÅR!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Springtime!

  1. Kul bilder, ser att du kan ta även dig själv med en lång stång. Mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *