Minigolf och golf

Idag var det inte riktigt lika varmt, det blåste mycket men det var fortfarande underbart väder! Jag var nere på stan och fikade och sedan drog jag, Love och Tuna till Keippbyn och spelade minigolf. Vilken bana de hade haha! Banorna var i uppbyggda båtar och sjörövare, och man skulle slå igenom bollen i ett vattenfall m.m.! Det var väldigt roligt, och jag låg jävligt bra till, i alla fall till en början men sedan förlorade jag så det blir till att bjuda på fika någon dag!

Sedan tyckte de att jag skulle försöka mig på riktig golf så vi drog och slog några slag. Första gången för mig, och det var jävligt roligt! Vem vet, jag kanske kommer hem och har fastnat för en helt ny sport:)

Efter det var vi hungriga och drog till Los Panchos för att käka lite, och nu sitter jag här, på mitt rum framför min dator, för nu fungerar mitt internet!

Foto: www.sandviken.se

Förresten, det vore kul om ni som läser slänger in en kommentar någon gång ibland, så jag vet vilka ni är!

Share

0 thoughts on “Minigolf och golf

  1. Vi läser din blogg varje dag, kul att du gillar golf !! det blir en dyr hobby så du måste jobba mycket. Kanske SMS-ar jag också till dig någon gång. I morgon blir det student hos Robert F.

  2. Svar mormor: ok, vad roligt att ni följer den! Ha så kul hos Franzéns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *