Koh Nang Yuan

En tio minuters lång båttur bort från Koh Tao ligger vackra Koh Nang Yuan. Tre små öar som länkas samman av en strand. Vill man inte dyka så är snorklingen nog så bra här! Bara ett stenkast längre bort dök jag dagen innan, och det fanns väldigt mycket fint att se på även under snorklingen. Mysig ö men dock lite väl mycket turister, vilket kanske inte är så konstigt. Vattnet kryllade av Japaner/koreaner (same same but different? Juste mamma vi skulle ju googla upp så att vi kan se skillnad på var de kommer ifrån!) i knallorange flytvästar som inte kunde simma. Och sol vill de ju heller inte få på sig. Man känner sig som en cancer dyrkare när man går omkring halvnaken och låter solen steka varenda vrå på kroppen medans de ligger i tjocktröjor under parasollen… De måste ju tycka att vi är helt koko. Det är ju tur att världens alla hörn är så olika annars hade den ju inte varit lika fashinerande!
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *