Bal i Norge om en vecka

Idag var det sämre väder. Jag skulle cykla till jobbet imorse, och åkte iväg god tid i förväg (45 minuter) innan jag skulle börja. Tur det, för jävlar vad det blåste! Det tog mig 35 minuter att cykla 4 km och det var som att cykla i ständig uppförsbacke… De mötande cyklisterna såg skitnöjda ut när de svischade förbi mig i en väldig fart!

Och med tanke på vädret så var det väldigt dött på cafét. Det fanns inte mycket alls att göra, så tillslut bakade vi kokosbollar. Det verkar visst inte som det var så svårt att få jobb ändå, nu har en till kille ringt från en butik i Visby, så jag ska höra lite mer med honom så kanske jag kan jobba lite extra där.

Nu har det helt plötsligt gått två veckor. Och senast som igår sa jag till folk att jag varit här en vecka nu, men det har jag tydligen gått och sagt i en veckas tid också…

Det börjar närma sig Norge. Om en vecka ska jag till Kristiansand där en kompis, Mikal, som varit i lumpen ska ha avslutningsbal eller vad man nu kallar det. Det kommer nog bli himla kul, en once in a lifetime upplevelse, men jag vet inte vad jag ska ha på mig! Han menar att det inte spelar så stor roll, "kjoletøy blir godt det!" (Eller nått sånt på norska) Men jag vill inte gå på bal med en kort klänning om alla andra har jättefina riktiga balklänningar, och jag vill inte heller komma tvärt om.

Någon som vet vad man ska ha på sig på en sådan tillställning?

Jag har tre olika alternativ som jag redan har hemma. (Inte rkitigt min grej att måla i Photoshop, men jag har inga foton på dem.)

Den första är en glansig klänning, isblå och slutar ovanför knäet, den tycker jag nästan mest om.
Dena andra är min vita studentklänning som jag hade på festen på kvällen. Den är typ gräddvit och väldigt söt, med en rosett i midjan. Det är vanligt bomullstyg och lite små inbroderade mönster på.
Den tredje är min balklänning som jag hade i 9:an, som min mamma sytt. Den påminner väldigt mycket om den första, men denna är av siden och går ner till marken. Vilken ska jag välja?

Share

0 thoughts on “Bal i Norge om en vecka

  1. Det beror helt på hur enkel du vill vara, hade jag varit dig hade jag tagit långklänningen , för det är så balklänning ska vara enligt principerna. sedan är det självklart upp till var och en men mest stilig i lång och mer ledig i kort.

  2. JA det blir ju lätt den första:)

    Finns inget annat val.

    Ne men den blå värkar ju fin och du skrev ju skälv att du tyckte om den./ Ha så kul på balen

  3. Svar Erik: Haha, jo det blir nog den första faktiskt… eller jag vet inte! Kul att du läser min blogg:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *