Ljungby

I helgen drog jag ned en sväng till Jossan i Ljungby och hade det supermys! Åååh varför bor vi så långt ifrån varandra?? Vi åkte till Båstad en dag och kikade på en utbildning, kvalificerad koordinator specialicering turism och service, och den verkade riktigt kul så nu har jag en plan B ifall jag inte kommer in här i Stockholm. Det var som vanligt kul i Ljungby, kanske man flyttar dit en dag i framtiden, vem vet… 
 
Om en vecka drar vi till Thailand och självklart ska saker och ting krocka när det väl dyker upp möjligheter. Jag har blivit erbjuden att dra upp till Kittelfjäll för att fota och blogga om ett tjejcamp en hel helg, med lavinutbildning, offpiståkning och heliskiing. Alltså tusan också att jag inte kan hänga med på det!!! Jag får hoppas att det dyker upp fler tillfällen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
      
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Ljungby

  1. Ja flytta hit! Du vet att du alltid är välkommen hit, när du vill! Du har ju din plats i soffan med Morris 😉 Det blev ju några riktigt bra bilder i alla fall :p men med dig som fotograf går det väl knappast misslyckas ;)Hoppas vi ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *