Nyår

Så har man firat nyår i Ljungby också! Det blev en riktigt lyckad kväll med god mat a la Jossan och Robban, och det var sjukt kul att få träffa min andra hälft igen. Efter två nätter i Ljungby drog vi vidare till Jossans lägenhet i Jönköping och kollade läget där. Nu har jag bara hunnit hem och vända igen, imorgon bär det av mot Sundsvall. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Världens mysigaste katt Morris! 
Share

0 thoughts on “Nyår

  1. Hej! Började läsa din blogg när du var i Australien och haft mycket nöje och nytta av den när jag planerade min egen Australienresa. Nu är jag hemma igen men känner verkligen att oceanen kallar på mig, jag blev helt kär i det landet. Kände du samma sak när du kom hem? Hur ser du på Australien nu? Vill du inte åka tillbaka? Tack för en fin blogg. /Anna

  2. Bästa mingelfotografen! Grymma bilder. Och ingen har fått så fina bilder på Morris som du! Så glad att du kom hit på nyår, det blev riktigt lyckat och vi hade så kul 😀

    1. Åh men tack för att jag fick komma! Det blev ett riktigt bra nyår! Haha sötaste lilla Morris <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *