Ljungby

I helgen drog jag till Jossan och hälsade på hennes hem Ljungby för första gången. Resan skulle varit kort på bara två timmar om inte klantskallen Emelie lyckades missa tåget när det stod rakt framför henne. Jag förstår inte hur det gick till, men jag var väl i mina dagdrömmar i vanlig ordning. Tåget stängde sina dörrar medan jag stod i min egen värd och när det började åka insåg jag att jag precis glömt att gå på mitt tåg. Jaja, hur som helst så köpte jag en ny biljett och kom tillsut fram till Jossan. Det var nice att få träffa henne en sista gång innan jag drar till Kanada och hon till Stavanger. Och det var nice att få komma ur storstan ut till landet bland hästar, tuppar och katter. Ljungby var inte stort men det var kul ändå! Jag ska helt klart inte bo i storstäder, byhålor är mer min grej! Det blev släktträff, överraskningsfest och spelning med Björn Rosenström bland annat. Tack Josse för en mysig helg!
Share

0 thoughts on “Ljungby

  1. Ja det var faktiskt väldigt klantigt av dig som är van att resa att missa tåget 😉 Men tack för att du kom tillslut! Jag hade jätte kul (som alltid med dig)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *