Glad i mat

I helgen har det varit Gladmat Festival här i Stavanger, men som de partysvenskar vi är har det mest blivit gladsprit festival i fyra dagar. Min kropp pustar ut nu när det är söndag då jag slipper dricka ikväll. Men kul har vi haft! Och beslut har vi tagit. Det blir en kortare vistelse än planerat här borta, så jag hänger med Jossan hem till Ljungby på fredag och kör lite Afterbeach och Måndagsklubben i Halmstad innan jag beger mig hem till Stockholm. Och där hemma är det väl bara att börja förbereda sig för plugget. Hjälp. Plugga? Hur ska detta gå? Fattigt studentliv. Jag? Neej det kommer ju bli knas, planer om att åka till Åre, alperna och Hemsedal i vinter har redan börjat dyka upp i min snurriga hjärna. Jag tror jag går och köper en triss lott, kan nog behövas. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Glad i mat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *