Glad midsommar!

Midsommarhelgen spenderades i Ljungby och vi hade ändå helt ok väder, en del sol faktiskt. Det var riktigt skönt att få komma och hälsa på de här två underbara vännerna igen, vi bor för långt ifrån varandra! Vi måste styra upp något snart igen!
 
Tack alla som skickat så fina kommentarer på bröllopsfotograferingen! Det gör mig helt varm inombords att läsa dem, tuuuusen tack!!! Jag ska svara er när jag får mer tid över! 
 
 
 
                

 
                

 
 
                
 
 
Share

0 thoughts on “Glad midsommar!

  1. Det är inte ofta som jag tycker att jag själv blir bra på bilder. Men du lyckades fånga de rätta ögonblicken som gör att jag strålar. Du är bäst, så enkelt är det! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *