Vår!

Idag var det ju hur jäkla nice som helst! Jag låg och solade i bikini på altanen där det var lä och det var inte ens kallt! Det blev en himla fin solnedgång också så jag fick chans att testa mitt nya ND filter, har aldrig fotat med filter förut så de två första bilderna här nedan är mina första bilder! 
 
 
 
 
Vårkänslor = longboardsäsong. Jag och Emelie ska ta tag i det här och börja lära oss skejta och åka långboard hade vi tänkt. Får se hur det går… 
 
 
Share

0 thoughts on “Vår!

  1. Herregud vilka fina bilder! Du utvecklas hela tiden, kul att se 🙂
    Grym fotograf är du nu!

  2. Åh vilka fina bilder! Grymma! Nästa vecka it is!!

  3. Underbara färger! Vi har också fina färger på himlen och vattnet här, men ja är inte alls lika bra på att fota 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *