Vart tar tiden vägen?

Idag var det shopping på schemat eftersom det aldrig hinns med andra dagar. Ingen åkning för oss idag… Och nu är det dags för en nap eftersom man i detta livet får ta varenda chans man får till att sova eftersom sömn ligger sist på priolistan. Snart nalkas det christmas party med Sasquatch gänget så det blir nice. Vi ska käka på finrestaurangen Maple Leaf och eftersom både jag och syrran jobbar där nu så kan vi båda gå! Det blir nog kul. Har dock haft lite funderingar över det där jobbet, om jag ska behålla det eller inte. Dricksen är sinnesjukt bra, men jag är fullständigt död efter en helg där. Hur som helst, man kan ju inte säga upp sig innan personalfesten liksom!
Bjussar på några bilder från igår
Norrlands-Niklas som är svårare att förstå än dansk-Thomas
Dansk-Thomas

Haha yes, jag kom ned tillslut…

Share

0 thoughts on “Vart tar tiden vägen?

  1. Ni har nästan lika mycket snö som här på Ekerö.

    Kram Pappa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *