Fotoböcker

På midsommar var jag och fotade Suzanne och Robbans bröllop, jag tror jag har missat att blogga om det faktiskt. Det var mitt första bröllop att fota så det var väldigt nervöst, men jag blev ändå helt okej nöjd med resultatet. De fick en fotobok i bröllopspresent och den blev faktiskt väldigt bra, bilderna gjorde sig bättre ihop och tillsammans med text än vad de gör enskilt tycker jag. Suzanne är från Melbourne så hela hennes familj var med under hela vigseln och en del av middagen genom Skype, förutom hennes pappa som rest hela vägen till svinkalla Sverige (som det var då, jag fröööös ihjäl den dagen). Han undrade ju hur vi kunde kalla det sommar när det var temperaturer som deras vinter.
 
Fotoboken går att se online här! (tryck på fullskärm för att se bättre)
 
Sen blev det en fotobok till brorsan från hans student som 19års present.
 
Den fotoboken finns här. 
 
Båda de här dagarna var egentligen mina två första ”riktiga fotodagar”. Två otroligt viktiga dagar för de här personerna som jag skulle dokumentera, jag har ju inte fotat något ”viktigt” eller åt någon annan förut, så det var spännande. Nästa grej blir när jag ska fota loppet i Åre. Man lär sig av allt man gör, och det är svinkul så jag hoppas det blir mer foto ”jobb” framöver! 
 
För ett år sedan gick jag och nojade mig för att börja på bildjournalistik i Sundsvall, och då fotade jag på auto och hade i princip aldrig hållt i en systemkamera. Det hade inte varit aktuellt överhuvud taget att fota ett bröllop då, det är sjukt vad fort man kan utvecklas egentligen. Och det finns sååå mycket jag vill lära mig, vill bli bättre utvecklas mer! Det känns som att jag har hittat det jag vill hålla på med nu, i alla fall bildbehandlingen. Det blir pirrigt att börja jobbet nästa vecka men sjukt kul! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Fotoböcker

  1. Tack va snällt! 😀 Och vad roligt att du fått jobb där! Jag har varit där på intervju en gång fast som fotograf 😛 Två månader är bättre än inga månader och det lär ju vara en bra referens till senare jobb! Just nu har jag redigerat bröllopsbilder från min kusins bröllop för några veckor sedan. Ska lägga upp några på bloggen och visa 🙂 USA var sjukt kul! Enda negativa var att det tog slut för fort. Hänger du på till Skottland nästa år då? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *