Bildbehandlare?

Idag var jag på öppet hus på Fotoskolan Sthlm. Ska jag bli bildbehandlare? Det verkar ju jäkligt kul, men jag vill inte råka glida in på något som i Sundsvall som jag sen ska hoppa av… Hjälp hur ska man veta vad man vill här i livet? Har jag tillräckligt med kunskaper för den här utbildningen eller kommer jag ligga efter som i bildjournalistiken redan från start, det sög ju. Förresten, jag ångrar inte en sekund att jag hoppat av den skolan, det var nog det bästa beslutet någonsin! 
 
Bildbehandlarnas blogg från Fotoskolan finns här. 
  

Retuscheriet – Gallerian from Retuscheriet on Vimeo.

Retuscheriet – Uppsala Basket from Retuscheriet on Vimeo.

Retuscheriet – Jerry from Retuscheriet on Vimeo.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *