Projekt: Boudoir studio

I helgen har jag gjort en boudoir fotografering. Det var sjukt läskigt och spännande innan det var dags, och det var inte så lätt att hitta någon bra location. Hotellrum var sjukt dyra, och man kunde inte hyra per timme och när vår idé gick i kras visste jag inte alls var vi kunde vara. Tills det slog mig att mina föräldrars uterum säkert kunde bli mysigt. Så jag tömde hela uterummet på bord och stolar och inredde det som ett hotellrum. Och shit vad mysigt det blev! Och vad bra det fungerade som fotostudio! Vita väggar överallt och bra ljus. Jag fick sätta upp provisoriska gardiner med hjälp av hundkoppel för att stänga solljuset ute, men det gick ju hur bra som helst.
 
Bilder från fotograferingen kommer senare. Förresten! Nu har jag gått första veckan på Fotoskolan, och det verkar toppen. Riktigt bra klass så det här kommer bli två bra år!
 
 
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *