Före – efter

Jag har hoppat på en kurs för digital bildbehandling, allt för att lyckas komma in på Fotoskolan nästa år! Här är min första uppgift på den kursen. Kanske kan vara kul att se lite före och efter bilder? 
 
Förresten, är det någon där ute som är i behov en praktikant inom foto eller bildbehandling i vår? Jag skulle sååå hemskt gärna vilja få mer erfarenheter inom detta så det skulle vara GULD! 
  
Håll musen över bilden för att se före-bilden.  

Bilden är från bröllopet jag fotade i somras. Bruden är från Australien och pratar med sin familj via Skype precis efter ceremonin. Jag har beskurit bilden och tagit bort personerna som stod i bakgrunden. Jag har även tagit bort hårslingan i flickans ansikte. Ljusat upp deras ansikten och dragit ned färgmättnaden i det gröna. Och lite annat småfix!
 
Feedback är alltid bra och kul, så skriv gärna ris och ros! 
Share

0 thoughts on “Före – efter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *