Jag har blivit Banffed

”BANFF IS LIKE A MAGNET THAT DRAWS ALL THE AWESOME PEOPLE WITH THEIR AWESOMENESS TO THIS PLACE”

TOM – SÄSONGSARBETARE
 

 
 
Så var jag hemma igen då. Fasiken vad fort tre veckor gick. Självklart var jag tvungen att dra därifrån när det var som bäst också… Massa snö som bara dumpar ned där nu. De tre sista dagarna var riktigt jäkla grymma och jag började verkligen komma in i Banff familjen.
 
Vad jag älskar Banff, och alla som säsongar där! Först när jag kom dit kände jag att jag var klar med säsongslivet. Nu när jag åkte därifrån hade jag redan hunnit bli Banffed och det känns som att jag har lämnat ett hem. Jag är ju mer hemma där än i Stockholm… Aja man kan inte leka runt hela livet kanske så det är väl bra att jag är tillbaka igen. Jag vill ha syrran vid min sida bara, fan att hon ska vara så långt bort!
 
 
 
Så sjukt konstiga ställen vi körde förbi! En ghosttown och denna dinosauriefarm bland annat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *