Mot Stavanger!

Om en vecka är det dags att dra igen. Det bär av mot Norge, igen, men denna gång blir det Stavanger. Vinter byts ut mot sommar och därav bloggdesignen. Det ska bli riktigt nice att komma till en bebodd lägenhet a la Jossan och Malin och bara glida in på ett jobb utan direkt ansträngning. För en gångs skull! Och den här mellanperioden från Banff och Stavanger har varit min första någorlunda riktiga semester på hundra år. Alla andra mellanperioder har varit en arbetslöshetsperiod där jag inte vetat när, hur och med vad jag skulle jobba med. Men 2 månaders jobb står framför mig och jag hoppas kunna fixa till min ekonomi lite till hösten då jag förhoppningsvis börjar plugga om allt går enligt planerna…
 
 
*Next destination goes to Norway, again, but this time it will be Stavanger. Winter is exchanged to summer. It will be really nice to get to an inhabited apartment with Jossan and Malin and just start a job without direct effort. For once! And this middle period between Banff and Stavanger have been my first reasonably real vacation in a hundred years. All the other times has been a period of unemployment where I do not know when, how and with what I would be working with. But I have two months of job in front of me and I hope save some money for the winter when I hopefully will start studying, if everything goes according to plan …
 
 
 
—————————>
 
 
Share

0 thoughts on “Mot Stavanger!

  1. Hej!
    Älskar din blogg har fått så många tips härifrån till mina egna resor:) ska iväg till Norge i höst tänkte jag för att jobba! Undrar var du jobbade och vad man tjänade på lager? Skulle nämligen också vilja jobba på lager i Stavanger! Kan man få jobb där lätt på hösten också tror du? Skulle uppskatta alla tips då jag inte har jobb eller boende fixat!
    Tack för en grym reseblogg:)
    Hälsningar,
    Emmelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *