Big White

Så! Nu har jag fått ihop lite bilder. Som sagt, Big White var riktigt nice. Det var sjukt kul att få träffa Lee, Sarah, Jake och Jimmy igen! Det blev kanske mer fest än åkning där borta, eftersom det var Australia Day och en massa annat som skulle firas. Hej och hå rätt in i säsongslivet igen! Vi drog tillbaka till Banff dagen då det äntligen kom snö, lite surt men vår hyrbil gillade inte den typen av väder… Vi körde fast överallt och fick putta oss fram och vi kände att vi borde ta oss därifrån innan vägarna skulle bli för kaos så att vi inte skulle bli fast i Big White. Det var en riktigt läskig biltur! Vi körde till Big White på runt sex timmar men vägen tillbaka tog oss närmre tio timmar. Sista biten var förjävlig, bara en massa galna lastbilschaufförer som skulle köra om och dra upp snörök så man inte kunde se ett smack. Och det toksnöade och blåste. Minst tre bilolyckor körde vi förbi varav en var en lastbil som åkte av vägen precis framför oss. Det var rätt skönt att komma fram till Banff, och ännu skönare när syrrans hyresvärd lät mig stanna några nätter trots att jag inte fick det från början.
Australia Day!
Taggade för Biggie
Öl- och hamburgerfrukost – check!
Vi är alltså i Kanada, om någon missuppfattat det? 
Hela militärligan på lavinkurs mån tro? 
Yeeey back with Jimmie and Lee again, so good to see them!
Såhär såg mitt flyg ut. Det blev försenat så jag fick kuta runt i Montreal för att inte missa nästa flyg. 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *