Juldagen

Hoppas ni haft en bra jul för det har i alla fall jag haft! Det har blivit mer ovanligt än vanligt att fira jul med min familj så det har varit riktigt mysigt att få vara här uppe i Åre med bara dem. Tyvärr är ju syrran i Kanada, men jag tänker dra och hälsa på henne snart, hänga där någon månad kanske… Ska börja kika på resor! Jag måste också börja kolla på vad jag ska göra i vår, vilka kurser jag ska gå och så vidare, nu när jag hoppat av skolan. Men det blir nog bra! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeeeah jag fick en GoPro i julklapp, så vi var ju tvunga att testa den lite idag. Jag har en massa planer på foto och film när jag kommer till Kanada. Det blir kul!!
 
 
 
Share

0 thoughts on “Juldagen

  1. Va, fick du en GoPro. Gud va kul 😀 jag håller med, riktigt skönt att vara hemma med familjen :)skönt att ni har/haft det bra!

  2. Vilken snygg jacka orre köpt! Du med! Jag måste köpa en ny du blir antagligen snap chat bombad imorgon haha. Och en ny snowboard förhoppningsvis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *