Surfa i Sundsvall

Den senaste veckan har vi jobbat med ett kortare reportage. Vi fick välja vilket ämne vi ville så jag var lite nyfiken på surfstreamen de har på Himlabadet. Så jag var där och fotade i förra veckan och var fruktansvärt missnöjd med resultatet och insåg hur sjukt svårt det var att få det bra. Men igår fick jag möjlighet att gå tillbaka och det blev mycket bättre. Dessutom fick jag surfa lite själv och det var ju kul!
Sundsvall är i alla fall först i Europa med att ha en surfstream. I Australien och Singapore såg vi det på flera ställen. Kul grej i alla fall, de kör kurser och det var många som drog iväg utomlands för att uteckla sig vidare för att surfa på riktigt.
Share

0 thoughts on “Surfa i Sundsvall

  1. Det låter ju konstigt att Sundsvall skulle vara först i Europa med en surfstream, den finns ju i Sälen också och där fanns den tidigare än sommaren 2010 som den väl kom till Sundsvall enligt deras hemsida. Kanske att de bara har använt en annan leverantör och att det på andra ställen inte kallas surfstream, men då blir det ju lite töntigt att hävda att man är först med någonting som redan finns likadant på andra ställen. Haha inget att bli så upprörd över egentligen men ville bara påpeka att det faktiskt fanns tidigare i Sälen även om den möjligtvis kallas för Flowrider!! 😉

  2. Haha jaha där ser man! Jag har funderat lite över det där också, men inte kollat upp det för som sagt, det står ju på deras sida så då tänkte jag ju att det borde stämma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *