Halloween

Igår var det halloweenfest! Vi började hos Lotta, en tjej i klassen sedan var vi runt på stan. Kul kväll, helt klart! Vill man snacka med en massa människor ska man ju köra på Nathalies sminkning, snacka om bra isbrytare. 
 
Nu sitter hela familjen och har det gött i Thailand, INTE rättvist. Åhhh jag vill också! Nu börjar det bli mörkt redan klockan fyra här uppe – inte så pepp. 
 
Jag skulle egentligen provjobba på en restaurang senare i veckan, men tror jag skippar det hel och hållet och satsar på en indisk restaurang. Jag trodde inte jag skulle vilja jobba med indisk mat, men stället var så sjuukt himla fint och alla verkade så trevliga så det borde ju kunna bli bra. Jag hoppas bara inte det krockar för mycket med skolan men det ska bli skönt att få jobba och koppla bort plugget lite. 
 
 
 Två bilder från @agnekil på Instagram:
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *