Första veckorna i några bilder

Tillbaka i Sundsvall. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering och dessutom otroligt dåligt med bilder från mina första veckor här. Men det har varit full rulle och kameran har kännts lite överflödig då kameror i alla möjliga former liksom har svävat omkring överallt och ingenstans här runtomkring. Fast jag som ska bli bildjournalist borde väl inte bry mig om det, utan fota järnet jag med… Men så har inte fallet varit riktigt, utan jag har mer kännt mig otillräcklig med mina fjuttiga kameravanor. Jag ska väl försöka ändra på det. Och just nu handlar det mest om att skriva artiklar och plugga inför den första tentan som är om mindre än två veckor. 
 
Men jag har snott lite bilder från Facebook och Instagram och jag hoppas inte jag blir skjuten nu på grund av allt detta med etik och grejer. 
 Här är hela bildjour klassen
 Jag och min fadder Veronica på sittningen
  Nathalie och jag (hon fyllde 25 år 4 dagar efter att jag fyllde 25, hon kommer också från Stockholm och bor i samma hus som jag och dessutom på samma våning. Jo, vi har ju några faktorer som fört oss samman!)
Söta Josefin från Åland
 
Vårt lag vann ”Dare Night” under Nollningen…
 
…bland annat tack vare att vi byggde en mänsklig pyramid. 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *