A day of joy

Så har lillebrorsan tagit studenten! GRATTIS! Det var riktigt kul att hänga med klassen hela dagen, det är verkligen en dag full av glädje. Men det var nog sista gången jag åker flak, jag njöt kanske inte lika mycket som resten av gänget när jag blev neddränkt av öl, men äsch det är ju kul att se andra ha kul! Och jag hade fullt upp med att filma, hålla balansen och fota så jag märkte (nästan) inte av att jag höll på att frysa ihjäl. Det har liksom ändrats lite sedan min student när man ville dricka alkoholen, men idag handlar det mest om att spruta ut den! Aja, times changes! 
 
Om det är någon av er i klassen som hittat hit, så luuuugn, bilder kommer läggas upp på Facebook i början på nästa vecka. Här får ni bara ett litet smakprov av alla galet många bilder. Då kan ni få möjlighet att köpa loss enstaka bilder också om ni vill, så ni kan printa ut! Tack för att jag fick hänga med! 🙂 
 
 
 
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *