Flytta

I helgen flyttade vi upp mina möbler till Sundsvall som stått och dammat ihop i alla dessa år. Jag hade ingen aning om allt skulle få plats men vi lyckades puzzla ihop det. Däremot var det lite struligt när jag först kom upp… Då skulle min lägenhet tydligen renoveras vilket jag inte fått någon information om. Så där stod jag med möbler i en stad jag aldrig varit i och en lägenhet som de skulle riva ur hela golvmattan ur. ”Ehm, vad gör jag nu?” Efter mycket om och men lyckades de trolla fram en annan lägenhet till mig som befinner sig på fjärde våningen istället för på markplan vilket var ett himla positivt lyft, plus att den var fräsch och jag hade någonstans att göra av möblerna (och mig själv). Hur som helst, i väntan på att mamma och pappa skulle komma upp med flyttlasset på lördagen så drog jag och träffade min fadder Veronica och hennes vän Diana vilket var väldigt trevligt! Så mycket annat hanns det inte med den helgen, det blev några turer in på Ikea och en sväng förbi skolan, men sedan var det dags att åka hem igen några dagar. Men nu är bussen bokad igen och jag åker upp på fredag! Det blir nog skitbra det här, Sundsvall verkar vara himla mysig! 
 
På tal om ingenting som har med texten att göra så kommer här lite bilder från Ekerö. 
 
 
”Heey, you need a hand?”
the killer bug
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Flytta

  1. Lycka till i Sundsvall, hoppas nollningen inte blir så våldsam som på Lundsberg

  2. Riktigt fina bilder. Jag ser redan framsteg. Jag har själv försökt ta kort på spindelnät, det är ju näst intill omöjligt att få det att fastna på bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *