Ny och lyxig lägenhet!

Idag skulle vi skriva på lägenheten så vi kan bo kvar här. Men det var en massa problem så vi fick titta på en annan istället. Vilken var hur bra som helst! Helt nyrenoverad, med badkar och diskmaskin och två sovrum! Vi får hyra den för ett halvår för ett bra pris och allt verkar perfekt, det är bara det att den ligger en bit längre bort än vad vi hade velat. På kartan ligger den ca 10 – 15 minuter ifrån vårat nuvarande boende, men det kan man väl leva med! Vi har nog blivit lite bekväma med det vi har just nu, men att få en så fräsch lägenhet så billigt är ju värt den lilla biten extra det tar till stan. Vi får väl skaffa cyklar! Så imorgon ska jag gå och skriva på kontraktet så kan vi flytta in mellan jul och nyår!


Det tar ca 10 minuter för mig att gå till mitt jobb från där vi bor nu och det tar ca en halvtimme att gå till Elin och Jenkan från oss.


För visst borde vi ta den? Vi har  egentligen inte så mycket annat val i och med att jag åker till Thailand på måndag och lägenhetsproblemet måste vara löst innan dess. Mer info om lägenheten finns här.

Share

0 thoughts on “Ny och lyxig lägenhet!

  1. Ja cash ær lætt att tjæna hær i norge. =)

    Funkar jættefint att bo i kollektiv. Fick dock først hyra ett studentrum två månader i somras. Vi har varsitt sum så jag størs inte av de andra. 7 stycken ær vi. Men vi hjælps åt vid stædning och faktiskt ibland vid matlagning. Det ær ett bra gæng helt enkelt. =)

    Ja ta den sæger jag!! =D Ser ut som om ni skulle trivas fint dær. Och i Grünerløkka ær førbindelserna bra vad jag vet.

    Kommer sjælvklart førbi och tar en øl någon dag. =)

  2. Hur gick det med våran deal då?? Bra att du säger till… tack tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *