Lysefjorden

Plötsligt var helgen slut men vi har hunnit med en hel del! Igår hade vi fest för Jossan här hemma vilket blev väldigt lyckat, och idag har vi pallrat oss ut på Lysefjorden med en båt för att turista lite. Inte allt för bakis då med andra ord! Stavanger är så fint, det är verkligen som Milford Sound i Nya Zeeland. Riktigt nice! 
 
 
Suddenly the weekend is over. Yesterday we had a party for Jossan which came out very successful, and today we went out on Lysefjord with a boat. Stavanger is really nice, it’s similar to Milford Sound in New Zealand. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tog lite av Jossans bilder också
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Lysefjorden

  1. Är det lika bra i Norge som i Canada? undrar mormor. Nyttigt med alla resor ni gör, men stabilisera er snart så mormor kan få barnbarnsbarn. Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *