Personalfest

Den första veckan är nu avklarad på det nya jobbet som lagerarbetare. Tiden går fort på jobbet och jag sköter mig redan ganska mycket själv och går omkring i min egen värld. Helt ok faktiskt. Jag har redan lyckats få en cykel, eller låna en från jobbet och jag hade en jäkla flyt när jag fick hoppa in på personalfesten som egentligen bara var för de fast anställda. Bra första vecka! 
 
 
Vi drog ut med en skuta till en ö där vi käkade middag och lyssnade på en trubadur. Sedan bar det in till stan för att se vad Stavanger hadde att erbjuda. Man var kanske lite trött och slutkörd efter veckans tidiga mornar på nya jobbet men i det stora hela var det en riktigt bra första kväll här! Ikväll blir det 25 års fest för Jossan här hemma så nu är det dags att knäppa första ölen igen! 
 
 

Time passes quickly at work and it’s pretty alright actually. I have already managed to get a bike and I was lucky to be able to go to the staff party that was only for the permanent employees. Great first week!

 

We went out with a schooner to an island where we ate dinner and listened to a troubadour. Then we went into town to see what Stavanger had to offer. I was perhaps a bit tired and exhausted after the early mornings at my new job, but it was a really good first evening here anyway! Tonight we are celebrating Josefins 25-year birthday here at home so now is the time to get those beers ready!

 
 
 
Sandra och Jossan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Personalfest

  1. Kul att se bilder från Norge, du ser så djäkla pigg ut och trevligt för dig att Jossan också är där. Kram från Mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *