Stockholms skärgård

Nu har jag varit hemma i två veckor och väskan är packad igen. Jag har haft det riktigt bra här hemma, vädret har varit helt fantastiskt. Sverige är ju helt underbart när det är sådant här väder. Vi åkte ut på sjön över nationaldagen, åt god mat och slappade järnet. Riktig härlig semster med världens bästa familj (en saknades dock….) 
 
I’ve been home for two weeks now and the bag is once again packed. I had a really good time here, the weather has been absolutely amazing. Sweden is wonderful when the weather is like this. We went out at sea over the National Day, had great food and just chilled alot. A lovely holiday with the best family ever (one was missing though….).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *