Hektiskt liv med dubbeljobb som liftvakt och shot girl

Vilken sliten människa jag är, sitter och halvdör i sängen just nu. Helgerna här är rätt långa, den börjar redan på torsdagen. Då man går ut och festar. Sedan kör mitt hektiska liv med dubbeljobb igång på fredagen och lördagen. Därefter är det söndag vilket är största festdagen för alla säsongare. Min riktiga helg är måndagar och tisdagar då jag är ledig. Idag var det måndag och imorgon är det helg igen. Hmm… hur länge kommer man orka?
 
Igår var det i alla fall Christmas Party med Dancing Sasquatch teamet och det var himla skoj. Vi käkade superlyx-middag på the Maple Leaf och drack gott. Sedan bar det av på en liten pubrunda innan det var dags att kollapsa någon timme innan dagens arbete. Jag fick dock äran att vara ”spare” idag igen. Det innebär att jag chillat runt i backarna, levererat kaffe till liftvakterna och skottat lite snö där det behövts. Inte speciellt krävande arbete alltså!
 
 
 
 

 

Där kan man sitta fast

 

 
Share

0 thoughts on “Hektiskt liv med dubbeljobb som liftvakt och shot girl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *