Om att jobba som shot girl på nattklubb i Banff

Tydligen jobbar jag inte som shot girl på Dancing Sasquatch längre. Jag fick typ sparken, fast jag har inte gjort något fel. Eller det kanske var jag som i princip sa upp mig. Jag vet inte.
 

Bra dricks – hemsk arbetsmiljö 

 
Jag hade ångest varje gång jag skulle jobba. Det är inte speciellt kul att gå runt och sälja shots på dansgolvet bland fulla människor som tar rediga tag i ens röv titt som tätt. Eller att behöva stryka sina bara armar mot folks svettiga ryggar när man försöker passera i vimlet. Inte heller så mysigt att få en illaluktande, alkoholiserad andedräkt rätt upp i ansiktet.
 
Shot girl var inget för mig, trots att pengarna var sjukt bra. Jag kunde tjäna ihop 140 dollar i dricks på tre timmar plus timlön. Men jag är här för att ha kul och inte för att tjäna pengar.
 

Svårt att spara pengar som liftvakt

 
Liftvakt är inte jobbet för den som vill spara pengar. 68 kr i timmen kommer man inte så långt på. Men vad sjutton! Partyglad som jag är hade jag väldigt svårt för att gå och jobba när resten av Banff skulle ut och festa. När jag inte jobbade var jag så trött att jag somnade ståendes. Det var goa pengar så länge det varade! 
 
Senaste tiden har vi hängt lite på houseparty’s och träffat en massa folk. Från utomhusfest med lägereld och fatöl till hyttechill med öppen brasa, gitarr och allsång. Igår var det Sunshine Village Christmas party och det var en hejdundrandes fest. Inte så konstigt med tanke på att det är mellan 600-700 anställda. Det ställdes till med middag på berget och senare körde busslaster in oss till stan för mer fest.
 
 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.