Vill. Åka. Nu.

På min facebook sida just nu läser jag om hur GRYM säsongsöppningen har varit i Hemsedal, hur otroligt mycket snö det har dumpat ner och så skådar jag bilder på skidåkare i skogen med lössnö som flyger runt om dem. Det ser inte alls nice ut, inte alls… Men, som tur är har vi bara en vecka kvar tills vi är i Calgary! Vi har nu bokat ett hotell på Calgary flyplats för första natten eftersom vi kommer fram så sent. På lördagen drar vi vidare med buss till Banff och vi borde väl boka hostel också nu snarast. (Blir lite jobbigt med en Köpenhamns-start i repris så vi ska nog vara något mer planerade denna gång…) 
 
Det återstår en del grejer som ska fixas den här veckan. Försäkring… Suck, den tråkiga men nödvändiga kostnaden måste vi reda ut, hostel ska som sagt bokas och CV:t ska byggas på, bland annat…. Och packningen som fortfarande ligger i högar efter Köpenhamn ska styras upp.
 
Men snart är det dags och under tiden bjuder jag på lite återblickar från Alpe d’Huez och Hemsedal: 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Snart bor man på hostel igen! 
Share

0 thoughts on “Vill. Åka. Nu.

  1. Hej!

    Fin sida du har med mycket inspiration. Jag letar efter trevliga resesajter och bloggar att byta länkar med. Skulle du vara intresserad?

    Mvh/Jimmy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *