Svenne besök

I helgen har Chrisses kompisar Erika och Camilla varit här så vi har guidat dem runt lite både på Tivoli och till den Lille Havfruen. Vi har också visat dem det riktiga utelivet här i Köpenhamn som inte alls liknar utelivet i Stockholm. Här är inneställena täckta med klotter från golv till tak och det bolmar rök överallt och man festar i gamla slaktarlokaler. Lite speciellt kanske, men jag gillar’t! 
 
Annars rullar livet på här borta och om mindre än en månad är jag hemma i Stockholm igen. Sedan blir det Banff vilket känns lite overkligt just nu men det kommer bli grymt! Fick ett tips av någon att jag borde börja skriva bloggen på engelska när jag drar dit, kanske inte en dum idé, eller vad tycker ni? 
 
Måste bara nämna nått sjukt. När jag jobbade i Oslo hamnade jag på en date med en snubbe i hans privatflyg där jag själv fick flyga över Oslo men här i Köpenhamn har jag hamnat på ett gigantisk militärfartyg med den holländska flottan. Hahahaha sjukt kul! 
 
 
 
Ute och firar Jose’s födelsedag med kys-gänget
 
 
 
 
Svenskarna hade problem med språket men de fick i alla fall lära sig vilka svenska ord man INTE ska använda i Danmark, hehe…
 
 
 
Share

0 thoughts on “Svenne besök

  1. Jag fattar inte hur jag har kunnat få så otroligt snygga barn!! Vilka pangbrudar, ha ha

  2. Jag håller verkligen med, ni är så fantastiskt snygga, en stolt mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *