Välkommen värmen!

Äntligen har sommarvärmen kommit och Köpenhamn är supermysigt. Det tråkiga är bara att jag utnyttjar värmen med en grillande ugn rätt i nyllet eller framför en ångande kaffemaskin. Phu, svetten rinner minst sagt. Jaja, man får väl försöka att njuta genom att titta på folk i solen! Vardagen rullar på här så det finns inte så mycket att blogga om tyvärr.. Känner mig urusel på uppdateringen men det kommer väl mer så småning om. För tiden känner jag mig som en vimsig hönsmamma som tappar bort mina grejer överallt och glömmer viktiga saker. Jag tror den där Pyssling behöver en 3 månaders lång roadtrip i USA snart… 
 
Afterwork går fin fint kl 3 på natten då klockan bara är barnet här i Köpenhamn
 
Chrisse och Christian
 
 
By the way! Nämde jag att jag hade skaffat gymkort? Det börjar ge resultat! Synd bara att jag endast har lärt mig en maskin… 
 
Share

0 thoughts on “Välkommen värmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.