Italiensk middag i den Australiska buschen

Vi blev som sagt bjudna till Ambra igår kväll för lite middag och tjejsnack. Det bjöds på god Italiensk pasta och en saffrans risotto, och till efterrätt fick vi Tiramisu. Riktigt gott och lyxigt! Det blev lite dyckeslekar på det också, så vi spelade bland annat Ring of fire och hade riktigt jäkla trevligt. De där italienarna är helt galna! Sonia ser ut som Magnus Uggla och Ambra är bara full med överflödig energi hela tiden. Det var länge sedan som jag skrattat så mycket. Dessutom ser deras Australiska kompis Amy ut som Anne Hathaway i En prinsessas dagbok. Mycket lookalikes finns det, plus att vi lurade folk att jag och Jossan är tvillingar. Folk tror verkligen på det.

Imorgon börjar vi jobba igen, det blir nog till att plantera paprika. Antingen kommer jag att börja odla paprika när jag kommer hem, eller så kommer jag aldrig någonsin i hela mitt liv hålla i en paprikaplanta igen. Tror nog att det lutar åt det sista alternativet… (Sorry mamma om jag bryter dina förhoppningar, men jag kommer nog inte förvandlas till en mirakeldotter med gröna händer så du får nog fortsätta sköta din trädgård själv…) Ja vad mer kan man säga? Ha det bra hemma i den svenska sommaren som jag har hört via rykten att den är kall och regnig, så kämpar vi vidare här borta i värmen!

Share

0 thoughts on “Italiensk middag i den Australiska buschen

  1. Hej Hur smakade Cowboy drickat?. Er midsommar verkar lyckat med svensk midsommar mat.

    Kramar Pappa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *