Köpenhamn fortsätter att leverera!

… väckta av städerska 10 gånger. Boende på en toalett. Tattare. Bagage i garage. Couchsurfing. ”Note: Only girls in the 20’s.” Den tar vi. Grafitti dörr till hiphopare med chiuaua. Grilla böff och äta potatis is. Grönt gräs. Lägenhet = soptipp. Festa med the locals. Dricka eifeltornetöl på pub med strålkastar belysning. Köpa öl på 7-eleven och gå på efterfest = spamuseum mitt i natten med privatvisning. Massage och nakna män i vita handdukar. Basta med kläder på och leka kurragömma i hundra duschar. Sova på soffa intill Christiania. Lunch leder till provjobb. Lägenheter på G. Saker börjar lösa sig men den ena dagen är sjukare än den andra… Vi kan bara vänta och se vad som händer härnäst.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *